Videoblogg! Hva vil dere se?

Dersom formen er god, stemmen på plass og det ikke finnes andre problemer, skal jeg spille inn ny videoblogg på lørdag. Men det er en ting - jeg må vite hva dere vil se! Nå har jeg både hatt sminkevideo, hårvideo, en video hvor jeg gjorde ting dere hadde bestemt og en video hvor jeg fortalte forskjellig opplysninger om meg selv. Jeg har ingen anelse om hva videobloggen som forhåpentligvis kommer på lørdag skal handle om, så derfor trenger jeg hjelp fra dere! Jeg trenger å vite OM dere vil ha videoblogg eller ikke, og dersom dere vil ha videoblogg må jeg vite HVA dere vil se. Og ja, jeg vet at det er veldig mange som vil ha sangvideo, men det blir ikke det! Hvertfall ikke denne gangen pga jeg er veldig forkjøla. Prøv derfor å komme med noen andre forslag :-)


JULI 2009!

Hva vil du at jeg skal gjøre på videoblogg? Og remember - alle forslag er like bra. Jeg kommer garantert til å gjøre hvert eneste forslag en eller annen gang, så bare kjør på! Blir veldig glad om dere hjelper meg :-)


  6 kommentarer på "Videoblogg! Hva vil dere se?"

Postet av: isamarie
Må gjøre video? :D:D

søt blogg du har
15.02.2012, 19:22
URL: http://isamarie.blogg.no
Postet av: Diiiina
Eg vil at du skal syngje ein sang, eller litt av"you raise me up"!:D

Eller ein anna bra sang :-)

Du har ein fin stemme, det veit eg :-)

Bra blogg!
15.02.2012, 20:07
Postet av: Mari
sangvideo!!:)

en hel sang og ikke noe annet liksom :D
15.02.2012, 20:11
Postet av: sonja :)
Proo fotograaf! <3

du må haa må gjøre video!!!! <3
15.02.2012, 21:06
Postet av: noragnes
Nå har vi kåret en vinner i konkurransen vår "Ukas blogg"! Kanskje du vant? Og husk: Hvis du ikke ble vurdert denne uken, kan det hende du blir vurdert neste uke :)
16.02.2012, 15:57
URL: http://noragnes.blogg.no
Postet av: meg
kann ikke du ha må gjøre video med søstra di å hun dere mia??
18.02.2012, 13:50

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits