Video: Må gjøre/fortelle

LES DETTE FØR DERE SER VIDEOEN! 
Her har dere en liten video. Som jeg har fortalt tidligere, så var fokuset på ting dere ville at jeg fortelle om. Jeg valgte å gjøre ting som jeg følte at jeg ikke ville skamme meg over etterpå. Selv om fokuset var på ting dere ville at jeg skulle fortelle om, tok jeg likevel med en ting jeg skulle gjøre, for jeg synes at forslaget var ganske genialt! Nå snakker jeg om det første klippet, og jeg håper virkelig at ingen av dere opplever det som "frekt" eller "krenkende" på noen måte. Dersom det er noen som gjør det, så vil jeg bare at dere skal vite at det var absolutt ikke det som var meningen. Jeg tok klippet bare på gøy, og dersom det er noen som opplever det som "frekt" eller "krenkende" så beklager jeg det.Hva synes du om videobloggen?

  2 kommentarer på "Video: Må gjøre/fortelle"

Postet av: signefo
haha, morsomt :)) du bør lage flere videoer! blir glad for kommentar tilbake :))
22.02.2012, 18:54
URL: http://www.signefo.blogg.no
Postet av: tiinh
Haha, så gøy! ^^ Kult at jeg vant å ^^ Svart deg med adressen min og sånt ^^
23.02.2012, 14:43
URL: http://www.tiinh.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits