Wonderstruck

Blogg.no har en konkurranse hvor 50 heldige bloggere får "Wonderstruck" som er laget av Taylor Swift. Jeg vil vinne fordi Taylor Swift har vært og er en inspirasjon for meg. Har vært en "Swiftie" i veldig mange år og elsker musikken hennes. Har du hørt den nye sangen hennes som heter We are never ever getting back together? Sangen er helt sykt fin og en av sangene på den nye plata som slippes i oktober! Wonderstruck er snart lanseringsklar i Norge, og du kan få kjøpt den hos Cubus og Skin Tonic. Trykk HER for mer informasjon om konkurransen.

sw12ws

  0 kommentarer på "Wonderstruck"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits