The Taylor Swift TagEr du en Swiftie?


  2 kommentarer på "The Taylor Swift Tag"

Postet av: Julia
Fin video :)

Et spørsmål jeg gjerne vil ha svar på: hva syns du om at hun skrifter kjæreste eller vertfall flørter med nye omtrent hver måned(kanskje jeg overdriver)? For eksempel: når twilight var veldig populært datet hun taylor launtner, når Jonas brother var populært datet hun Joe Jonas, og når 1D var veldig populært datet hun Harry Styles. Virker som om hun dater en person for å bygge på berømmelsen sin. og bli mer populær. Når det blir slutt mellom hun og en fyr lager hun sang om dem. Hun klarer altså ikke å ha et forhold i et år en gang før hun skifter.. Kanskje ikke et veldig bra forbilde når det gjelder dette.

Jeg likte hun veldig godt før, men mistet litt respekten for henne når jeg fikk med meg alle hun har datet og vært sammen med, virket for meg at hun er en player.

Jeg liker sangene hennes, men klarer ikke helt å "digge" henne så mye lenger. Dessverre.
23.02.2013, 23:56
Postet av: Hanne Elisabeth
Julia: Det at Taylor flørter og har hatt noen kjærester gjennom årene har aldri plaget meg på noen som helst måte og det vil nok ikke gjøre det senere heller. Det å date og/eller ha kjæreste er jo helt normalt.

Ja, hun har datet mange ''kjendisgutter'' og jeg vet at det er mange som tenker at hun dater dem for berømmelse og for å bli mer populær, men Taylor er jo en helt vanlig jente akkurat som oss, som deg og meg. Hun forelsker seg i gutter, hvis gutten liker henne også og de ønsker å satse på hverandre og finne ut om gnisten mellom dem kan være noe spesielt og har muligheten til å utvikle seg til noe mer ? skal hun liksom la være å date han fordi hun er berømt og må passe på ryktet sitt? Den eneste forskjellen på Taylor og oss er jo faktisk at hun er berømt.

Og det at Taylor skriver sanger om guttene hun er sammen med ser ikke jeg på noen big deal. Det er mange flere artister som også skriver om det de opplever i livet. Men det blir ikke sett på som galt, så derfor skjønner jeg ikke hvorfor det liksom er så galt når Taylor gjør dette.
24.02.2013, 08:52
URL: http://hanneliiiisabeth.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits