Mine beste bilder # 4Hva synes du om bildene?


  1 kommentarer på "Mine beste bilder # 4"

Postet av: Christiane
Heisan! Digger denne bloggen så sykt mye! Elsker spesielt at jeg tror du tar oss som leser på alvor ved å skrive så bra som du gjør. Altfor mange blogere bare skriver masse tull og tror folk skal like det, men det gjør ikke folk! Jeg hadde blogg før men ikke nå lenger fordi jeg fikk så mye frekke kommentarer at jeg bare ikke orket mer. Men du må aldri gi deg! For da vinner idiotene. Ikke la det skje, ok? :) DU er så bra. Men jeg har noe til deg. Det er en konkurranse hvor du kan vinne så mye redbull du greier å drikke i et helt år! Det er perfekt for meg for jeg er helt addicted av energi drikke så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer flaks? :D Se lenken min for konkurransen :-)
05.04.2013, 15:30
URL: http://folu.me/vinnREDBULL

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits