Antrekk i marsSå var det en liten oppsummering av antrekkene fra forrige måned. Mars har langt i fra vært en god bloggmåned, som også vil si veldig få outfits. Hadde egentlig tenkt å få til noen i påskeferien, men jeg har bodd i joggebuksa flere av dagene og det er ikke noe å vise frem. Antrekket jeg liker aller best av disse tre er det i midten som består av støvletter fra Sparkjøp, bukser fra H&M, topp fra H&M og cardigan fra Cubus.

Hvilket antrekk er din favoritt? 


  2 kommentarer på "Antrekk i mars"

Postet av: chika augustina inalu - Hverdag & Sminke
fine anntrekk! :D
01.04.2013, 21:07
URL: http://chikalu.blogg.no/
Postet av: julieaneah
Hei. Kjempefin blogg du har. Hadde setti pris på om du tokk en titt innom min blogg og kommenterte hva du syntes om innlegget photos.
02.04.2013, 12:47
URL: http://julieaneah.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits