With her eyes closedNå har jeg hatt pause i nesten en måned, så det begynner å bli en stund siden sist. Jeg vet ikke når jeg kommer tilbake enda, men har savnet å blogge. Inspirasjonen er fremdeles ikke den beste, men jeg kommer til å blogge når jeg har noe. I det siste har det vært utrolig bra vær, og det er sinnsykt herlig. Nå tenkte jeg å hente en is i fryseren, plugge inn i musikken og gå ut i sola en tur. Her er forresten ett portrettbilde jeg tok av søstra mi ganske nylig. Likte du det i farger elle det i svartt/hvitt best?


  1 kommentarer på "With her eyes closed"

Postet av: Charlotte Kleven - Mitt liv
likte det best i farger :)
31.05.2013, 16:35
URL: http://charlottekleven.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits