Lunsj og dagens outfit

I dag har jeg vært og spist lunsj med søstra mi, broren min og søskenbarnet mitt på Restaurant Fosnavåg Brygge. Jeg bestilte Foccacia med kylling, og planen var egentlig å være blogger og ta bilder av maten, men som så ofte skjer, husker jeg det ikke før etter at maten er fortært. Derfor ble det ikke noe av det. Etter lunsjen satt vi og snakket litt, tante kom også gikk vi litt rundt i noen butikker. Det var veldig koselig :-)

Etter at jeg blogget for noen dager siden, har jeg fått mer inspirasjon til hva jeg kan blogge om. Så det er absolutt mulighet for at det blir flere innlegg fremover. Men i denne omgang blir det bare dagens outfit. Tok bilder av søstra mi til bloggen hennes, så da fikk jeg henne til å ta bilder av meg til min. Merker at jeg er litt ute av trening, men det ordner seg sikkert om en stund.


Bukser fra Ellos
Topp fra Modeca
Smykke fra etsy.com
Sko fra Ellos
 

Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om antrekket?
 


  2 kommentarer på "Lunsj og dagens outfit"

Postet av: Sarah
Kommer også altid på det når jeg er ferdig å spise,eller kommer et sted så har jeg glemt kamera;)

Fin outfit♥
19.08.2013, 17:56
URL: http://saarahhj.blogg.no
Postet av: Magnhild <3
søt outfit!
04.04.2014, 21:25
URL: http://www.magnhildjo.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits