Outfit 26.03.14

Dette innlegget kommer visst mye senere enn planlagt, men slik blir det når man blir altfor opphengt i andre ting, også kom broren min og ville ha meg med på biltur på toppen av alt. Ikke kunne jeg si nei heller, siden han da helt sikkert ville kastet meg over skulderen og plassert meg i bilen selv. Jeg kødder ikke, han ville sikkert gjort det om det var nødvendig. Haha! Nå har jeg akkurat spist middag og er klar for å krype under dyna. Det har vært en lang dag, så litt søvn vil gjøre godt. Minner om spørsmålsrunden som dere kan sende inn spørsmål til her. God natt!


Bukse fra H&M
Genser fra H&M
Vest fra Modeca
Sko fra Ellos
Hva synes du om antrekket?


  1 kommentarer på "Outfit 26.03.14"

Postet av: prinsessen
WOW sååå fint antrekk du hadde på deg! du er skikelig pen!

Masse klemmer fra Prinsessen.blogg. no <3
26.03.2014, 21:29
URL: http://prinsessen.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits