Video - spørsmålsrunde

Da var endelig videoen med svarene fra spørsmålsrunden ferdig redigert, eksportert og opplastet. Beklager virkelig at det tok sånn tid, men bedre sent enn aldri! Også håper jeg at dere fikk svar på mye av det dere lurer på, og skulle dere sitte inne med enda flere spørsmål så er det bare å legge igjen en liten kommentar! Kanskje kan jeg også begynne å svare på spørsmål med "ukens spørsmål" eller lignende - slik at dere får svar på spørsmål jevnligere i stedet for at jeg skal ta "skippertak" med spørsmålsrunder i ny og ne. Hva tenker dere?


  0 kommentarer på "Video - spørsmålsrunde"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits