Jeg får ikke You & I ut av hodet

Vel, som overskriften sier, så får jeg ikke You & I ut av hodet. Jeg er ikke "directioner" på noen måte, men enkelte sanger av One Direction har funnet veien inn i hodet mitt og har blitt sittende fast. Først vart det Kiss You, deretter var det Story of My Life og nå er det You & I - det er nesten så jeg lurer på hvilken som blir den neste, haha! Dessuten digger jeg også musikkvideoen, den er så bra. Hva er din favorittsang for øyeblikket?


  3 kommentarer på "Jeg får ikke You & I ut av hodet"

Postet av: Prinsessen
For en nydelig og vakker sang!!

Blir sååå smilende om du tar en titt på min blogg også <3

Ha en vakker kveld videre du <3
21.04.2014, 21:37
URL: http://prinsessen.blogg.no
Postet av: Frida Catrin Karlsson
har så mange:D
21.04.2014, 21:56
URL: http://fridakarlsson.blogg.no
Postet av:
Har så utrolig mange. Vanskelig å ramse opp alle sammen, men non av de er alle sagene i One Direction og Justn Bieber sine album. Elsker mange sangene til Miley Cyrus, Ed Sheeran, Demi Lovato, Selena Gomez, 5SOS, The Vamps osv som også er favorittsange... Elsker de fleste sanger og har mange av de som favorittsanger.

Håper du har en fin kveld videre!

Gjerne ta en titt innom bloggen min<3
21.04.2014, 22:18

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits