But you're so hypnotizing...

Jeg har alltid elsket musikken til Demi Lovato, helt siden vi "ble kjent" med henne når hun spilte Mitchie Torres i Camp Rock-filmene, deriblant This Is Me, fra nettopp den første Camp Rock filmen og Skyscraper alltid har vært favorittene, men i det siste har jeg begynt å høre mer og mer på flere av sangene hennes. Demi slutter aldri å imponere, og jeg sitter ofte tilbake uten munn og mæle og med frysninger på ryggen etter å ha hørt en av sangene hennes. Dette er noen av mine favoritter. Hvilken liker du best?  0 kommentarer på "But you're so hypnotizing..."


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits