Outfit 19.05.14

Er egentlig ganske utrolig hvor mye man får gjort på en liten time. Jeg tok en tidligere buss fra Volda i dag siden vi fikk dra hjem etter at vi hadde levert produktet som vi har jobbet med de fire siste ukene i projekt til fordypning, så jeg var i sentrum her hjemme rundt den tiden bussen normalt går fra Volda. Herlig! Jeg øvekjørte hjem, spiste mat og så dagens episode av et av favorittprogrammene mine. Kanskje ikke det mest fornuftige å bruke tiden på, men man skal jo leve litt også da. Haha! Nå skal jeg først skrive logg før jeg tenkte å se noen episoder av Make it or Break it på Netflix. Har bare sett 10 episoder så langt, men jeg er allerede hekta. Her er dagens antrekk, også snakkes vi senere!


Bukse fra Vero Moda
Genser fra Gina Tricot
Sko fra EuroskoHvordan har dagen din vært?
Hva synes du om antrekket? 


  2 kommentarer på "Outfit 19.05.14"

Postet av: Rahiima
fint!
19.05.2014, 18:22
URL: http://rahiimah.blogg.no
Postet av: Yasemin.
så søtt outfit :)
19.05.2014, 18:28
URL: http://holdkjeks.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits