Outfit 03.06.14

I dag var det så varmt at til og med jeg brukte shorts på skolen. Meg av alle mennesker, som aldri har gjort det før. Men når det er strålende sol og nærmere 20 grader, må man jo bare gripe sjansen med begge hender. For å si det pent, så fristet det veldig lite med mørke dongribukser når det er så varmt, som for øyeblikket er nesten det eneste klesskapet mitt består av. Er vel ikke noen nettbutikker med pene bukser som har salg vel? Haha! Men herlig var det da. Søsteren min kjørte bil til Volda i dag, og siden hun startet og sluttet samtidig som meg slapp jeg å ta bussen. Kan tenke meg at jeg var en nokså kjedelig passasjer i dag siden den plagsomme hodepinen som jeg har slitt med siden i går kveld slo meg helt ut og jeg sov begge veier.
Shorts fra Modeca
T-skjorte fra H&M
 

Hva synes du om antrekket?


  1 kommentarer på "Outfit 03.06.14"

Postet av: Lilli
Fint! (:
03.06.2014, 19:26
URL: http://lillisverden.com

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits