My favorite YouTubers

De siste månedene har jeg vært helt avhengig av YouTube. Når jeg ikke har noe å gjøre, som faktisk er ganske ofte, så ser jeg på videoer på YouTube. Jeg har til og med vurdert å begynne selv, men klarer aldri å bestemme meg. Min nyoppdagede interesse for film var også hovedgrunnen til at jeg postet et par flere videoer enn vanlig over en periode. På YouTube ser jeg på både norske og engelske videoer, og i dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere de YouTuberne jeg liker best. Mine norske favoritt Youtubere er Elise, Jenny, Simon og Thomas, og her er de engelske:
 
Bethany Mota
 
Ava Allan


Eva Gutowski
 
Minner om spørsmålsrunden som dere finner HER! Har du noen favoritt YouTubers?


  1 kommentarer på "My favorite YouTubers"

Postet av: pie_pewdie
Ofc, pewdiepie :3 He's the cutest ever cx

btw please follow my fan acc for him on instagram @pie_pewdie
01.10.2014, 18:19
URL: http://sims3stuff.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits