En liten update og dagens outfit

Nå er det noen dager siden sist, så en liten update er kanskje på sin plass. Denne uka har stort sett gått til skole, bortsett fra på tirsdag da jeg måtte gi tapt for hodepine og feber. Da tilbringte jeg dagen i senga med taklyset avslått og Gossip Girl rullende over skjermen - stod bare opp når det var for næring, litt smertestillende og andre viktige gjøremål en gang i blant. Ellers har jeg gjort en god del lekser, montering av liner og begynt på sesong 4 av Gossip Girl. I morgen er det endelig fredag og vi slutter tidlig på skolen. Noe jeg synes er helt fantastisk, men jeg tror ikke at jeg er den eneste med den oppfatningen. Hvem liker ikke å slutte tidlig på skolen, liksom? På lørdag skal jeg faktisk til frisøren og få frisket litt opp i rotereiret jeg kaller håret mitt, men bortsett fra det har jeg ikke så veldig mange planer denne helgen.

Også hadde jeg faktisk tenkt å ta noen antrekksbilder i dag, men når jeg var ferdig med alle gjøremålene var det plutselig blitt mørkt ute. Men så hadde det seg faktisk sånn at dagens antrekk var noe jeg ønsket å legge ut så da tok jeg rett og slett bilder i speilet. De ble ikke så altfor ille da, selv om jeg foretrekker å ta antrekksbilder utendørs. Noen unntak skader ikke! Genseren er fra Cubus og buksa fra H&M. Når sant skal sies så er genseren bare middels tykk, men den er sinnsykt myk og utrolig deilig å ha. Jeg elsker den!
 


 Hvordan har uken din vært?


  1 kommentarer på "En liten update og dagens outfit"

Postet av: Tiffany & Daisy
Fint antrekk :)
11.09.2014, 22:24
URL: http://tinydays.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits