Ny uke og antrekk

I dag var det tilbake på skolen etter en altfor kort helg. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til høstferie - som faktisk er om bare tre uker! Håper virkelig at de neste ukene flyr like fort som de forrige har gjort, og da er jo tre uker ingenting. På mandag har vi blant annet fire timer norsk, og disse ble i dag brukt til skriving og skal gjøre det resten av norsktimene denne uka. Og jeg liker egentlig å skrive, men det er dessverre ikke helt den rette sjangeren. Heldigvis får vi lov å høre på musikk, noe som gjør det litt bedre da!Nå tenkte jeg å sette av litt tid til å se et par videoer på YouTube og skrive litt videre på en historie jeg holder på med før jeg pakker skolesakene og dobbelsjekker at jeg har alt. I dag klarte jeg nemlig å glemme nøkkelknippet mitt hjemme, noe som førte til at jeg var foruten bøker og andre viktige ting de første timene. Det verste var likevel at jeg ikke kunne drikke vann ettersom det er noe jeg gjør hele tiden på skolen. Fyller sikkert på flasken ti ganger om dagen, hvertfall i hver pause. Heldigvis ordnet det seg utover dagen da det viste seg at søsteren min kjørte bil til Volda og fikk tatt med seg nøkkelen til meg. Thank you sis!


Bukse fra Cubus
Topp fra Cubus
Collegejakke fra Gina Tricot Hvordan har dagen din vært? 
Hva synes du om antrekket? 


  1 kommentarer på "Ny uke og antrekk"

Postet av: Rikke Holm Andersen
Så fint antrekk :) Har hatt en fin dag, til tross for skole og mye lesing, haha! Håper du har en bra uke! :)
15.09.2014, 21:03
URL: http://rikkeha.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits