Tidlig på´n + antrekk

Tenkte bare å stikke innom for å si god morgen. Det ble nok en tidlig start på dagen i dag, var ute av senga allerede klokken åtte. Da spiste jeg en god frokost med mamma og søstra mi, og etter det har jeg vel egentlig bare slappet av. Litt rydding på kjøkkenet, ellers fant jeg tilbake til senga ganske kjapt. Dit går jeg alltid når jeg skal lese, det blir automatisk så mye koseligere å lese når man sitter under dyna. Haha! Været utenfor er helt nydelig i dag så jeg fikk søstra mi til å knipse noen antrekksbilder, må prøve å bli flinkere til det. Uansett så håper jeg alle sammen får en fin dag videre. Om ikke så veldig lenge drar jeg til Ørsta på kjøretime, vi snakkes senere!


Bukse fra Cubus
Topp fra "en sånn derre butikk" i Tyrkia
Cardigan fra Cubus
Sko fra H&M
 


  1 kommentarer på "Tidlig på´n + antrekk"

Postet av: Iselin Renée
Så fint antrekk :)
08.10.2014, 11:55
URL: http://iselinrenee.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits