En spesiell årstid

Vinteren er kanskje min favoritt årstid når det kommer til fotografering. Misforstå meg rett, sommeren er fantastisk, men det er noe helt spesielt med vinteren også. Jeg har alltid vært veldig opptatt av detaljer i bildene mine. Husker jeg snakket lenge om at jeg ville ut og ta bilder tidlig om morgenen når det fremdeles var duggdråper i gresset, også ble jeg så fornøyd når jeg endelig hadde gjort det.Det er også noe jeg har veldig lyst til å få gjort denne vinteren. Være ute og ta bilder så tidlig at frosten fremdeles er synlig i gresset. Det tror jeg kunne blitt utrolig kult! Slenger med et par bilder som jeg har tatt om vinteren tidligere. Vi snakkes!
  3 kommentarer på "En spesiell årstid"

Postet av: Iselin Renée
Kjempe fine bilder :)
24.10.2014, 21:23
URL: http://iselinrenee.blogg.no
Postet av: inabellee
nydelige bilder!
26.10.2014, 17:13
URL: http://inabellee.blogg.no
Postet av: inabellee
kan du legge meg til som venn, sån jeg kan følge med på bloggen din enklere? det funker ikke med meg :(
26.10.2014, 17:14
URL: http://inabellee.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits