Update & Blank Space

Gårsdagen var absolutt ikke en bra dag for meg. Den ble tilbringt hjemme under dyna. Hvert forsøk på å skru på lyset førte til at det kjentes ut som hodet skulle eksplodere. Jeg sov det meste av tiden, bortsett fra et par perioder hvor jeg var våken innimellom, men jeg husker egentlig ikke stort av hva jeg gjorde da. Jeg var helt slått ut!

I dag var heldigvis formen bedre slik at jeg fikk kavet meg på skolen igjen. Selv om jeg konstant lengter etter ferie må jeg innrømme at det er mye bedre å være på skolen enn å ligge hjemme på sofaen ute av stand til å gjøre noe som helst. Ellers hadde jeg min første kjøretime etter nyttår i dag. Det var gøy! I tillegg slapp jeg å ta bussen hjem siden søstra mi kjørte bil til skolen i dag. Det var også utrolig herlig. Men når jeg tar bussen, som er vanligvis hver eneste dag så er det en ting jeg ikke klarer meg uten, og det er musikk. I det siste har jeg vært helt obsessed med Taylor Swift sitt album 1989. Mange av sangene er råbra, men Blank Space er definitivt min favoritt på dette albumet. Hva er din favorittsang?
  1 kommentarer på "Update & Blank Space"

Postet av: Connie
uff, håper du blir bedre snart! <3
08.01.2015, 17:02
URL: http://www.connieha.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits