Nysgjerrig fotografHei og god lørdag! Tidligere i dag tok jeg meg en liten tur rundt huset, for å ta noen bilder. Det blir altfor lite av det i ukedagene, så det var utrolig herlig. Å vandre rundt med et kamera hengende rundt halsen og ørepropper med musikk på ørene, da er jeg i mitt rette element! Det er helt fantastisk. Til en forandring var det ikke mitt eget kamera jeg hadde med meg i dag. For noen dager siden fikk nemlig søstra mi seg nytt kamera, og nysgjerrig som jeg er klarte jeg ikke la være. Jeg måtte spørre om å få låne det, og heldigvis fikk jeg det, så her er noen bilder fra dagens lille fototur!Noe annet som var annerledes fra tidligere var at jeg brukte manuell fokus. Vanligvis bruker jeg autofokus, men i dag hadde jeg rett og slett lyst til å prøve noe nytt, og det var faktisk veldig gøy. Ellers håper jeg at alle har hatt en strålende fin lørdag og at den fortsetter slik utover kvelden. Nå skal jeg spise hjemmelaget pizza med familien, også snakkes vi snart. Hva har du gjort i dag? Hva synes du om bildene?


  6 kommentarer på "Nysgjerrig fotograf"

Postet av: Madde K.K
Nydelige bilder!

Håper du får en kjempe fin lørdag :)
31.01.2015, 18:34
URL: http://maddekk.blogg.no
Postet av:
ganske oppbrukte motiv haha..
31.01.2015, 19:53
Postet av: Susanne Moen Øy
Bilda vart kjempefine :-)

Fortsatt fin lørdagskveld til deg! :-)
31.01.2015, 21:53
URL: http://susannem.blogg.no
Postet av: Benedicte J
Ønsker en fin Lørdagskveld! : )
31.01.2015, 23:05
URL: http://hondarbeid.blogg.no/
Postet av: Emilie-Therese
Herlige bilder :D
01.02.2015, 15:00
URL: http://emiliener.blogg.no
Postet av: Ingrid
Så fine bilder :)
01.02.2015, 16:38
URL: http://imsen.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits