Endless loveJeg har egentlig ikke vist dere hva jeg kjøpte da jeg var i Budapest for noen uker siden, har jeg vel? Det gikk mest i klær og suvenirer. Med suvenirer mener jeg nøkkelring og postkort til samlingen min og gaver til de hjemme, og klærne kommer nok til å bli inkludert i ulike antrekk fremover så det haster ikke. Et av plaggene jeg kjøpte i Budapest er genseren på bildene over, og den er fra New Yorker. Det er en av mine favorittbutikker, så det er skikkelig kjipt at vi ikke har den i Norge. Men hvem vet, kanskje vi får det en vakker dag? Det håper jeg virkelig!Jeg skal være ærlig og si at genseren var et impulskjøp, som jeg ikke helt klarte å bestemme meg for om jeg likte med en gang, men nå elsker jeg den! Det samme gjelder en t-skjorte jeg også kjøpte der, som jeg sikkert viser dere en annen gang. I tillegg til blondekant på begge ermene er det en liten åpning nederst i ryggen som er dekket med blonder. Merker at jeg har fått skikkelig sansen for blonder i det siste, det er jo såå fint!Hva synes du om antrekket?


  2 kommentarer på "Endless love"

Postet av: Silje S. Lopez
Kjempe fin outfit :D :D
17.04.2015, 20:36
URL: http://www.misslopez.blogg.no
Postet av: Marthe sofie
Jo, det finnes faktisk en New Yorker butikk i Tromsø! Så kanskje en dag kommer de til Oslo/Bergen/Ålesund! :-D
27.05.2015, 13:56

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits