After the rain, dew drop obsession

Er det noe jeg alltid har vært skikkelig fascinert av, så er det vanndråper. Det spiller ingen rolle om det henger i trærne eller ligger på bakken som dugg i gresset. Også husker jeg at, som liten, så synes jeg at øyeblikket når takrennene tettet seg og det flommet over var helt hivens. Den eneste formen for vanndråper som jeg ikke er særlig begeistret for er når det kommer som regn, så humøret var ikke akkurat på topp da det regnet i går. Men med det samme jeg så antydning til dugg i gresset gjennom vinduet hentet jeg kameraet med en gang, og noen sekunder senere lå jeg på magen i en ganske ubehagelig posisjon midt i steinrøysa. Men så ble jeg faktisk fornøyd med et par av bildene etterpå, så da var det egentlig verdt det. Hehe! Har du noen obsessions?


  2 kommentarer på "After the rain, dew drop obsession"

Postet av: Lise
Vanndråper er så fint det :) Ønsker deg en riktig fin kveld videre. Kos deg masse med det du skal. *

Stikk gjerne innom bloggen min. :) blogger om hvordan det er og være mamma og ha ei lita jenta som er underbarneværnet, og følg kampen vår med og få jenta vår tilbake :)
25.04.2015, 22:32
URL: http://mammaforever.blogg.no
Postet av: Maren Helgemo - 25kg ned, blir sterk som veggis!
Så fine bilder!
26.04.2015, 01:51
URL: http://marenhelgemo.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits