Back to the old normal

Håper alle hadde en fortreffelig 17.mai-feiring i går. Det hadde i hvert fall jeg! Vi var først i Skjåk hvor vi besøkte graven til bestemor og bestefar og så på toget. Det er noe vi har gjort hvert år de siste årene, så det var veldig koselig. Deretter kjørte vi oppover til Grotli Høyfjellshotel hvor vi spiste buffet før dagen ble avsluttet med at jeg møtte godeste Sonja igjen. Er nesten to år siden vi møttes sist, så det var veldig koselig at vi befant oss i Stryn akkurat samtidig :)

Før russetiden startet husker jeg at jeg tenkte at det kom til å bli herlig med en liten stund hvor jeg kunne slippe å tenke så mye på hva jeg skal ha på meg om morgenen. Men de siste 17 dagene har bevist at det er ikke bare bare å gå med samme klær (i hvert fall bukse) hver eneste dag heller, så jeg skal helt ærlig innrømme at det var utrolig deilig å finne frem igjen de vanlige klærne når jeg stod opp for å gjøre meg klar til skolen i dag tidlig.


T-skjorte // Stradivarius
Cardigan // Stradivarius
Bukse // Cubus
Sko // Bianco

Hva synes du om antrekket?


  4 kommentarer på "Back to the old normal"

Postet av: kine
kjempefine bilder;)
18.05.2015, 17:48
URL: http://kinee.blogg.no
Postet av: sammegreia
SÅ pen du er, liker toppen;) Ha en superflott mandag videre:)

Hadde satt stor pris på om du hadde sjekket innom vår blogg!<3
18.05.2015, 17:52
URL: http://sammegreia.blogg.no
Postet av: Eline
kjempefint antrekk! :)
18.05.2015, 17:54
URL: http://elf.blogg.no
Postet av: Kristine Hagen
utrolig nydelig!
18.05.2015, 17:56
URL: http://kristt.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits