MINE FAVORITTFILMERDet er helt umulig for meg å velge ut bare et par ting å si om filmen Letters To Juliet. Den formidler en historie om ekte kjærlighet på en veldig god måte, og jeg elsker det. I tillegg digger jeg hvordan kjærligheten spirer mellom flere av karakterene. If it's meant to be, it will be! Dessuten er Amanda Seyfried en av mine favorittskuespillere, og det gjør jo filmen bare enda bedre.

The Back-up Plan er et bilde på hvordan livet egentlig er. Fall in love, get married and then have a baby. Det er slik man gjerne tenker at det kommer til å bli, i hvert fall da man var yngre, men så er realiteten en helt annet. Synes faktisk at det er veldig kult at de har laget en film om akkurat dette, for da får man faktisk se at man ikke må følge en "fasit". Livet går sin gang, det som skjer, det skjer. Og det er ofte en mening bak det som skjer også. Filmen er jo også veldig morsom da!

Jeg elsker konseptet til Pitch Perfect. Man trenger ikke være like for å fungere godt sammen som et team og det er helt greit å være forskjellige. I tillegg handler det jo om sang og musikk, og det er jo noe jeg elsker. Den har vært blant mine favorittfilmer helt siden den kom ut. Jeg var veldig obsessed med soundtracket til filmen i en liten periode.

The Proposal synes jeg er en morsom og søt film. Noen av scenene er skikkelig komiske, og det er helt umulig å ikke le og bli i godt humør av det. Men som den håpløse romantikeren jeg er, så er ikke det den eneste grunnen til at jeg liker filmen. Det jeg liker aller best er selvfølgelig at de blir sammen på ordentlig mot slutten av filmen. Hehe!

Hva er din favorittfilm? 


  1 kommentarer på "MINE FAVORITTFILMER"

Postet av: Marie Gjernes
Fint innlegg! :) Mine favoritter må nok bli Fast & Furious-filmen! Håper du får en super helg! :)
31.07.2015, 13:08
URL: http://darkstep.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits