TURKEY THROUGH MY PHONE

Da var jeg altså hjemme igjen fra Tyrkia etter et fantastisk opphold. Uken har bestått av late dager ved bassengkanten, mye vandring i området rundt hotellet og innholdsrike kvelden i hotelrestauranten. Jeg kommer til å skrive mer om selve reisen senere, men følte for å komme med et lite innlegg. Internettforbindelsen var ikke alltid like god, men jeg må innrømme at det er litt greit med en pause fra de elektroniske dingsene av og til. I år hadde jeg også med meg speilreflekskamera, så jeg har selvsagt mange bilder jeg vil vise dere :) Men i første omgang tenkte jeg å vise dere noen av bildene jeg tok med mobilen. Vi snakkes!Hvor var du på ferie i år?


  2 kommentarer på "TURKEY THROUGH MY PHONE"

Postet av: Silje Solli
Så fine bilder :)
08.08.2015, 22:06
URL: http://siljesolli.blogg.no
Postet av: Kat
Så mange finer bilder, håper du har nytt sommeren :) selv har jeg vært i Amerika og hjemme på besøk i Norge denne ferien, og resten av sommeren jobber jeg i Tyrkia :)
08.08.2015, 22:26
URL: http://katslife.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits