VISSTE DU AT...

- Jeg har vært i 6 land utenom Norge: Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Ungarn og Tyrkia.

- Jeg har aldri farget eller stripet håret og tviler på at jeg noengang kommer til å gjøre det.

- Jeg er avhengig av YouTube, og det jeg liker best å se er DIYs, Expectations vs Reality og vlogs.

- Hver gang jeg reiser til et nytt land kjøper jeg alltid postkort og en nøkkelring.

- Jeg har et 16 siders langt tekstdokument på PC-en med engelske og norske sitat. Mitt favorittsitat er "Do more of what makes you happy".- Jeg er perfeksjonist, noe jeg ofte merker når jeg jobber med noe relatert til bloggen. Det kan fort gå bortimot fire timer fra jeg begynner å skrive et innlegg til jeg faktisk publiserer det.

- Før var jeg skikkelig kresen når det gjaldt mat. Jeg kunne virkelig ikke fordra bl.a kylling, ris eller kjøttdeig, men nå er dette noe av det beste jeg vet.

- Jeg har vært på Allsang på Grensen tre ganger: 2008, 2011 og 2015.

- Jeg kan være utrolig klumsete, noe dere har fått sett i et par videoer siden jeg mister selvutløserkontrollen til kameraet på gulvet hele tiden..

- Da jeg skulle begynne å øvelseskjøre, så hatet jeg å kjøre. Jeg syntes det var skikkelig skummelt, og jeg var redd for å gjøre noe feil eller det som verre var. Mamma og pappa måtte ofte tvinge meg inn i førersetet, og slik var det lenge etter at jeg fylte 17 år. Men så begynte jeg å ta kjøretimer en måned før jeg fylte 18 og forholdet mitt til bilkjøring forandret seg fullstendig. Jeg likte det bare bedre og bedre, og jeg ble sakte men sikkert trygg på meg selv som sjåfør. Nå er det litt over et halvt år siden jeg fikk lappen og bilkjøring er noe av det beste jeg vet.


  0 kommentarer på "VISSTE DU AT..."


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits