MY BUCKET LIST

Det er så mye jeg vil gjøre og se, men skulle jeg nevnt absolutt alt hadde dette innlegget aldri tatt slutt. Write and publish a book, det har vært en drøm siden jeg var liten. Hvorfor vet jeg ikke, men drømmen har bare alltid vært der. Master the English language, det vil jeg virkelig. For noen måneder siden prøvde jeg faktisk å lese en bok på engelsk, og jeg brukte sikkert godt over en måned på den første boka. Når jeg leser på norsk bruker jeg fort bare et par dager på å lese ferdig. Kanskje til og med kunne snakke det flytende. Det hadde virkelig vært a dream come true. Fall in love, say I do and have children, enough said. Go to as many concerts as possible and meet my favorite YouTubers, hvilken fangirl vil vel ikke det? Hehe! Og jeg mener selvfølgelig konsertene til artister jeg liker. Jeg vil ikke dra på konsert bare for å dra på konsert, liksom. Det aller siste bilde jeg har tenkt å trekke frem, travel the world, er bare en kortfattet beskrivelse. Jeg vil kanskje ikke se hele verden, sannsynligvis er ikke det veldig realistisk heller, men det er veldig mye jeg vil se, mange steder jeg vil dra. New York, Paris, Verona, California, Amsterdam, også vil jeg tilbake til blant annet Krakow og Budapest.


Hva står på din bucket list?


  2 kommentarer på "MY BUCKET LIST"

Postet av: julieeannaa.blogg.no
Kjempe fin blogg! håper dagen blir super fin<3 God sommer videre:) hvis du har lyst kan du jo gå innom min blogg også?
29.07.2015, 13:30
Postet av: Lilli
Fine ønsker :)
29.07.2015, 15:17
URL: http://lillisverden.com

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits