TURKEY THROWBACK

Når dagene går i ett er det nesten umulig å ikke drømme seg bort litt. I dag er det bare 11 dager igjen til vi skal til Tyrkia, og jeg gleder meg som en liten unge. Jeg kan vel egentlig si at jeg har drevet med "mentale forberedelser" til turen i over to måneder allerede. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sett meg selv i speilet og tenkt at dette antrekket er noe jeg definitivt skal pakke i kofferten. Hehe! Jeg har allerede begynt å småpakke litt siden det er langt ifra temperaturer egnet for shorts og bikini. Ingenting har blitt lagt i kofferten enda, men det skjer nok veldig snart. Tenkte faktisk å ordne en "Pakk med meg"-video før vi reiser. Jeg gjorde det i fjor, og det er kanskje en av mine favorittvideoer å gjøre. Hehe! Jeg kommer nok til å fortsette og drømme meg bort i de hundrevis av bildene jeg har fra fjorårets tur, så har valgt å slenge inn noen nedenfor. Også har dere fjorårets "Pakk med meg"-video HER, om noen skulle ha lyst til å se den. Vi snakkes!

// Here's some pictures from last year's trip to Turkey. Today it's only 11 days until we go back. I have actually been mentally preparing myself for the trip over the last few months, thinking out outfits to pack in my suitcase for the trip. Hehe! I also have to admit that I have started back a little bit since the weather here isn't suitable for shorts and bikini. It's raining and a little cold, so I'm really looking forward to go to Turkey!Skal/har du vært på ferie? I så fall, hvor?


  1 kommentarer på "TURKEY THROWBACK"

Postet av: Ei som har vært i Tyrkia 13 ganger
Tyrkia er helt fantastisk! Elsker de brødene man får før mat! Spesielt den salsaen til! NAM.

God tur når du reiser! OG, plis lag "Pakk med meg"-video! :-D
20.07.2015, 23:24

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits