Grenseløs perfeksjonPerfekt kjemi er uten tvil en av de beste bøkene jeg noensinne har lest. En dæsj mystikk, men samtidig masse kjærlighet. Jeg er rimelig sikker på at jeg slo min egen rekord i hvor lang tid jeg bruker på å lese en bok - nesten 400 sider unnagjort på to dager. Wow. Dette er en bok av typen jeg ikke ville nølt et eneste sekund med å lese igjen eller anbefale videre. Aldri har en bok vekket så mange følelser i meg. Jeg lo så høyt og lenge at mamma kom for å spørre hva det var som stod på, og det siste kapittelet smeltet hjertet mitt fullstendig. Det var nesten så jeg begynte å gråte. Jeg er litt svak for kjærlighet. Nei, hvem er det jeg prøver å lure? Jeg er veldig svak for kjærlighet. Alex og Brittany er min nye OTP.

Også Grenseløs kjærlighet var noe for seg selv, men jeg savnet litt at Alex og Brit stod i sentrum. Spesielt i begynnelsen, men etter hvert ble det like naturlig å si Carlos og Kiara som det var å si Alex og Brittany. Hehe! Jeg skal innrømme at jeg var en smule skeptisk da jeg skjønte at det var forskjellige hovedpersoner i alle tre bøkene, da jeg ikke har hatt så gode opplevelser med det tidligere, men det var veldig gøy at Alex og Brit fremdeles var med i historien, men selvfølgelig i en litt mindre grad enn i Perfekt kjemi. Det var rett og slett umulig å ikke forelske seg i denne kjærlighetshistorien også. Fantastisk bok!

Jeg skal være helt ærlig og si at Brennende hjerter ikke trollbandt meg på samme måte som de to andre bøkene. Det gikk litt lenger tid med denne, men plutselig eksploderte det bare og jeg klarte ikke å legge den fra meg før jeg hadde lest ferdig. I denne boka var det minstemann Luis som får kjørt seg, og det var så spennende at ordet spennende ikke strekker til engang, men det får duge i mangel av et bedre ord. Er det en ting jeg har merket i løpet av perioden jeg har lest disse bøkene så er det at jeg elsker historier hvor guttene er på veldig dypt vann, men så møter de drømmejenta som de er villig til å gjøre hva som helst for og deretter får de livet sitt på rett kjøl.Har du lest Perfekt kjemi-serien?


  1 kommentarer på "Grenseløs perfeksjon"

Postet av: Vilde
Nå er ikke jeg noe lesehest, men takk for anbefaling allikevel, hehe :D
29.06.2015, 22:32
URL: http://f4shi0n.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits