3 norske favoritter

Vi var dessverre ikke like heldige med været i dag. Etter to dager med strålende sol har det vanlige gråværet vi kjenner så altfor godt vendt tilbake. Det blåser litt og tåken ligger i tykke lag. Men gradestokken viser fremdeles 19 grader, så å bruke noe annet enn shorts er helt umulig. Jeg prøvde i sted, men etter bare to timer holdt jeg på å renne vekk. Hehe! Men er det en ting som alltid hjelper på humøret så er det musikk. Denne gangen tenkte jeg å vise dere tre av mine norske favorittsanger som har gått på repeat i mange uker. De er så fine og gir i hvert fall meg skikkelig sommerstemning!Hva er din favorittsang?

  3 kommentarer på "3 norske favoritter"

Postet av: Maren Helgemo - 25kg ned, blir sterk som veggis!
Mange fine sanger!
03.07.2015, 15:17
URL: http://marenhelgemo.blogg.no
Postet av: Madde K.K
Mange fine sanger!

Ønsker deg en herlig helg :)
03.07.2015, 19:07
URL: http://maddekk.blogg.no
Postet av: Q. Vyvy
california roll - snoop dog & wiliam
03.07.2015, 20:14
URL: http://www.queenvv.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits