Video: innkjøp den siste tiden

I det siste har jeg kjøpt litt klær og andre småting, så det tenkte jeg å vise dere i form av en "liten" video. Jeg har vært forferdelig dårlig på den fronten den siste tiden, men nå som det er sommer og jeg har masse tid til overs har jeg veldig lyst å prøve å bli bedre på det igjen. Som jeg sier i videoen, jeg har et par ideer selv, men tar gjerne imot forslag fra dere, så hvis dere har noen spesielle ønsker, så er det bare å skrike ut. Ellers håper jeg at dere liker videoen. Vi snakkes!P.S: Enten er det noe galt med ørene mine eller så høres det ut som jeg sier at passetuiet er fra Nelly, men det er det altså ikke. Det er fra Nille! 

Hva synes du om innkjøpene?

  4 kommentarer på "Video: innkjøp den siste tiden"

Postet av: Sarah
Kul att få se vad du köpt :)
05.07.2015, 15:11
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postet av:
Likte ranselen!

Tips til videoblogger; room tour, whats in your purse, whats in your makeup bag, whats in your beach bag, makeup-routine, morningroutine, Filme deg selv en hel dag osv..

Der var noen tips! Iallfall filmer jeg elsker å se! :-D
05.07.2015, 22:04
Postet av:
Sminkevideo, en dag i ditt liv, morgen/kveldsrutiner, sommeroutfits!
05.07.2015, 22:50
Postet av: Matilde
Ny dialektvideo kanskje? Den forrige var sykt bra:)
14.07.2015, 22:55

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits