Et mini maraton

Ingenting er bedre enn å pakke dyna rundt seg og skru på en god film. Jeg elsker filmer, og det har jeg gjort siden jeg var liten. Min første favorittfilm var faktisk The Prince and Me, en romantisk komedie, og disse to sjangrene er fremdeles blant mine favorittsjangre innen film. En annen ting jeg elsker er Disney. I mine øyne blir man ikke for gammel for Disney, uansett om man prøver aldri så hardt. Selv om jeg ikke ser på det fast hver eneste dag lenger, så vil de gode minnene alltid være der. Men i dag fikk jeg imidlertid veldig lyst til å se Camp Rock-filmene, og da gjorde jeg som beskrevet i innledningen av dette innlegget. Også hadde jeg et lite film maraton med meg selv. Sang med på sangene og det ble sikkert et par dansetrinn innimellom også. Hehe! Som liten pleide jeg alltid å irritere meg fordi jeg aldri forstod helt og fullt hva de sa på grunn av engelsken, men nå som dette ikke er tilfelle lenger, er det en sann fryd å se på hvilken som helst film. Hva er din favorittfilm?
  1 kommentarer på "Et mini maraton"

Postet av: Vivel
Så fin blogg du har! Ha en fortsatt fin kveld <3
08.07.2015, 21:51
URL: http://vielsk.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits