Lately through my phoneHer er noen bilder som har blitt tatt med telefonen min de siste ukene! Før var jeg sånn at jeg hadde med meg kameraet overalt, men med tiden har det blitt mindre og mindre av det. I hvert fall i enkelte situasjoner. Tar jeg for eksempel en snartur til Ålesund, så er det mye mer handy å fiske Iphonen opp av lomma enn å drasse med seg det store kameraet overalt. Eller om jeg møter en venninne jeg ikke har sett på en stund, så er mobilen der med engang for å forevige møtet. Vi stiller oss ikke opp for å bli tatt bilde av med speilrefleksen når vi like gjerne kan ta en selfie som fungerer like godt selv. Gjennom telefonen blir alt mindre "oppstilt" enn det er når jeg ellers tar bilder til bloggen, og det liker jeg. Bildene overfor er fra Snapchat og Instagram som jeg bruker hele tiden. Der er jeg også mye mer personlig og spontan enn jeg er på bloggen. Håper alle får en strålende dag videre!


  1 kommentarer på "Lately through my phone"

Postet av: Q. Vyvy
Så søte bilder :-)
09.07.2015, 16:39
URL: http://www.queenvv.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits