Love at first sightSøstra mi fikk en pakke i posten fra H&M forleden, som hun for øvrig viste frem i en video på sin egen blogg HER. Vi har veldig lik stil, og det har vi hatt lenge, så det gikk ikke mange minuttene før jeg fattet interesse for ett av skjørtene og en av toppene hun hadde kjøpt. Både toppen og skjørtet var ferskenfarget, og det utgjorde et helt antrekk som jeg bare måtte prøve. Som sagt, så gjort, og vi tok (ikke overraskende) noen bilder også. Skjørtet var fotsid, og for å være helt ærlig hadde jeg aldri trodd at jeg skulle ta meg et slikt skjørt og like det. Ikke fordi det er noe galt med maxiskjørt, men jeg har aldri tenkt tanken på at det kunne vært fint på meg siden jeg er så lav. Men etter å ha prøvd det har jeg konkludert med at det faktisk ikke ser så ille ut likevel. Det er jo egentlig skikkelig fint!På de første bildene vi tok hadde jeg på sandaler og i tillegg var det litt vind som gjorde det nærmest umulig å skjule det. Så da foreslo Gunn at jeg bare skulle ta dem av, men det jeg ingen av oss tenkte på at det hadde regnet tidligere på dagen. Vi stod i skyggen, så gresset hadde ikke tørket skikkelig, noe som førte til at gresset var sinnsykt kaldt. Så på de fleste bildene hoppet jeg opp og ned for å slippe kulden eller lagde grimaser fordi det var så kaldt. Janei, sånn kan det gå!

Hva synes du om antrekket?


  1 kommentarer på "Love at first sight"

Postet av: Tiril Sørensen - Trening, Kosthold & Oppskrifter
Så fint og sommerlig antrekk, Hanne! Dette kledde du :-)
14.07.2015, 11:49
URL: http://www.Tirilns.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits