Sommeråpent!I går var en sinnsykt bra dag, eller det blir vel mer korrekt å si en sinnsykt bra kveld da det var da det skjedde mest. NRK Sommerbåten lå til kai i Ulsteinvik, så da dro vi dit for å se på Sommeråpent. Vi gikk ned på kaia for å se litt og plutselig befant vi oss midt i smørøyet - rett ved siden av der vi stod skulle de gå frem og tilbake med kameraene. Selv om jeg ikke fikk sett så mye av det som skjedde rundt omkring siden jeg er så lav hadde jeg i hvert fall god utsikt til programlederne.

Denne ukens programledere var Atle Pettersen og Nadia Hasnaoui, og det var jo veldig gøy siden jeg vet godt hvem de er. Nadia husker jeg som ei jeg så opp til i barndommen. Hun var jo programleder på MGPjr i noen år som var et program jeg elsket da jeg var liten. Siden har jeg sett henne som programleder i mange andre programmer, og jeg synes fremdeles hun er veldig dyktig. Også har vi Atle da! Han har vært favorittartisten min i mange år, og jeg har sett han flere ganger. Å ta bilde med han har alltid vært en drøm, men den drømmen har ikke gått i oppfyllelse før nå. Etter sending i går var det derimot mulighet for å ta bilde med dem. Jeg holdt nesten på å feige ut, sjenert som jeg er, men nå er jeg veldig glad for at jeg ikke gjorde det. Disse skal jeg henge opp på veggen, hehehe ;)Hva har du gjort i helgen?


  1 kommentarer på "Sommeråpent!"

Postet av: Maren Helgemo - 25kg ned, blir sterk som veggis!
Så morsomt.:)
12.07.2015, 14:08
URL: http://marenhelgemo.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits