En helt vanlig dag

Bare to uker til, det skal jeg klare. Ikke at jeg har så mye valg, men ja, dere skjønner tegninga. For øyeblikket sitter jeg godt plassert under dyna. Ikke fordi det er kaldt, det er snarere tvert i mot, men det er liksom litt koselig likevel. I dag har det skjedd svært lite, men slik blir det jo ofte om sommeren når sola holder seg borte. Da blir det ofte til at musikken dundrer ut av høytalerne, og man faller for fristelsen om å sette på en film eller se noen episoder av favorittserien. En gang i blant er dette selvfølgelig helt OK, men det blir en smule ensformig i lengden. Jeg gleder meg i hvert fall veldig til å reise bort! Ellers tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde eller noe sånt snart, hva tenker dere om det?

  2 kommentarer på "En helt vanlig dag"

Postet av: Markus Saunes
Fin du er :)
15.07.2015, 21:46
URL: http://markussaunes.blogg.no
Postet av: Maren Helgemo - 25kg ned, blir sterk som veggis!
Fint bilde av deg.:)
15.07.2015, 22:54
URL: http://marenhelgemo.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits