NEXT CHAPTER

Hver eneste torsdag benker hele familien opp foran TV-en for å se Allsang på Grensen. Det har vært en tradisjon i mange år. Jeg vet ikke hvorfor, men det programmet får meg alltid i godt humør. Det var intet unntak i dag, men det var ikke den eneste grunnen til at smilet er på plass i kveld. Jeg har nemlig fått tilbud om studieplass på førstevalget mitt, Bachelor i Språk og litteratur på Høgskulen i Volda, og dette takket jeg selvfølgelig ja til. Det er litt vanskelig å sette ord på den enorme gleden jeg føler akkurat nå, men det er veldig gøy når det går den veien man vil!

Hva skal du til høsten?


  1 kommentarer på "NEXT CHAPTER"

Postet av: Markus Saunes
So fint smil du he :)
16.07.2015, 23:31
URL: http://markussaunes.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits