BRAND NEW DESK

Hei dere! I dag startet dagen med en liten svipptur til Ørsta med foreldrene mine. Pappa ble forvist til baksetet, i og med at det var jeg som kjørte. Det var veldig deilig å sitte bak rattet igjen. Nå som det er sommerferie har det ikke blitt så mye bilkjøring på meg siden jeg deler bil med pappa og han bruker den til jobb. På dagtid er jeg stort sett hjemme og trenger ikke bil uansett, så det fungerer helt fint. Skulle det være en dag jeg vil/må ha bil vet jeg at jeg bare trenger å si ifra, så ordner det seg. Uansett, på vei hjem fra Ørsta dro vi innom posten for å hente en pakke jeg hadde bestilt. Saken er den at de siste par årene har senga fungert som mitt "gjøre lekser og lese til prøver"-sted, og det sier seg kanskje selv at det ikke akkurat er en heldig kombinasjon. Derfor har jeg en liten stund vært på utkikk etter nytt skrivebord, men jeg har maksimalt med plass på rommet, så utfordringen var å finne ett som ikke tok så veldig mye plass. For noen dager siden fant jeg et skikkelig fint på Ikea sine nettsider. Passet perfekt gjorde det også!  0 kommentarer på "BRAND NEW DESK"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits