I DET SISTE

Det er tre dager siden jeg blogget sist, og jeg merker at det var litt herlig med en bitteliten pause. Jeg har ikke gjort så veldig mye utenom det vanlige, og det er helt greit med slike dager en gang i blant. Ellers har jeg begynt å pakke litt til Tyrkia, og med det mener jeg egentlig at jeg har nesten alt klart. Alt bortsett fra det man ofte pakker i siste liten - toalettsaker, håndbagasjen og andre småting som skal i kofferten. Det som ligger i kofferten ligger til og med brettet, og jeg skjønner egentlig ikke hvor jeg brukte så lang tid på det siden jeg uansett skal ta det ut igjen når jeg skal spille inn Pakk med meg-videoen. Jeg gleder meg veldig til å reise nå, det kommer til å bli skikkelig gøy å være på reisefot igjen!

Noe jeg alltid gjør før jeg skal på ferie er å fikse øyenbrynene mine. Det er egentlig utrolig hva man faktisk velger å gå gjennom, bare for å se litt bedre ut. Før hver napping føler jeg at øyenbrynene mine ser ut som en viltvoksende skog, og noen ganger tar jeg faktisk meg selv i å tenke at de er i ferd med å vokse sammen. For min del er det faktisk ikke voksingen som er verst, men nappingen etterpå. Jeg merket at det var en stund siden sist, for da jeg så meg selv i speilet etter jeg var ferdig så var jeg knallrød rundt øynene. Men det er verdt det, for jeg blir like fornøyd med resultatet hver gang!

// Today it's three days since I blogged last, and I haven't done anything special the last few days. Or I have almost finished packing for Turkey. Haha! I have also got my eyebrows done. That's part of what I like least with myself, and sometimes I actually think they look like a wild forest. On my part, it's not the waxing that is the worst, but the napping afterwards. It's unbelievable what we what we expose ourselves for, just to look a little bit better. But it's worth it, I am equally pleased with the results every time.Hva har du gjort i det siste?


  1 kommentarer på "I DET SISTE"

Postet av: Anette
så fint det ble:)

Ha en riktig fin dag <3
24.07.2015, 15:05
URL: http://byanette.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits