JUST A LITTLE TOO MUCH = DIY!

Da jeg var i Budapest i mars kjøpte jeg en ferskenfarget topp. Det tynne stoffet og blondemønsteret ga meg en litt sommerlig følelse, men nå har det gått snart 5 måneder og jeg har ikke brukt den. Den har bare ligget i skapet, og i dag begynte jeg fundere på om det var noe jeg kunne gjøre med den. Toppen var ikke direkte stygg, men det var kanskje litt for mye. Plutselig fikk jeg en idè, også gikk jeg løs med saken. Det er et litt pirkete arbeid, men nå er toppen mye mer min stil og jeg liker det!

When I was in Budapest earlier this year, I bought this top. I thought it was really cool right away, but now it has been almost 5 months and I haven't used it at all. Today I decided that I should try to do something about it because the top was not exactly ugly, it was just too much. So I found a pair of scissors and below you can see the result. Now it is more my style and I like it!Hva synes du om toppen?


  2 kommentarer på "JUST A LITTLE TOO MUCH = DIY!"

Postet av:
Kjempe fin blogg<3 håper dagen blir super fin. Kos deg masse masse i sommer!
25.07.2015, 13:45
Postet av: Anette
den ble kjempefin!

Ha en riktig fin lørdag <3
25.07.2015, 14:36
URL: http://byanette.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits