HELLO SUMMER

Håper alle har hatt en flott mandag, det har i hvert fall jeg. Har slappet av store deler av dagen før jeg og mamma dro en liten tur til sentrum hvor vi kjøpte jordbær som vi koste oss med ute i sola etterpå. Det var veldig godt! Til en forandring har det vært ganske fint vær og en grei temperatur på Sunnmøre i dag. Bra at jeg ikke hadde pakket alle shortsene til Tyrkia da. Hehe! Til shortsen bestemte jeg meg for en rosa topp, noe som kanskje er litt overraskende med tanke på mitt varierende forhold til den fargen. Da jeg var yngre elsket jeg rosa, men rundt 14-årsalderen likte jeg den ikke i det hele tatt. På et tidspunkt hadde jeg heller ingen rosa klær i skapet, men i løpet av det siste året har det blitt inkludert et par rosa plagg i garderoben igjen. Nå har jeg et helt nøytralt forhold til rosafargen og jeg synes det er veldig fin farge selv om den ikke er blant favorittene.


Topp fra Aeropostale
Shorts fra Sportmann
Sandaler fra EuroskoHva er din favorittfarge?


  2 kommentarer på "HELLO SUMMER"

Postet av: Markus Saunes
Fin du er :)
27.07.2015, 16:27
URL: http://markussaunes.blogg.no
Postet av: Anette
Så fint antrekk:)

Ha en riktig fin kveld <3
27.07.2015, 22:21
URL: http://byanette.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits