FLOWERY PURPLE

Jeg har alltid vært veldig glad i smykker. En periode syntes jeg ringer var veldig fint og brukte mye av det. Jeg har både enkle ringer og både to- og tre finger ringer i skrinet, for at jeg en periode var veldig hekta på ringer. Når det kommer til smykker har smykkene mine som oftest vært veldig små og enkle. De har bare vært der som en fin liten detalj for meg selv som ikke har vekket særlig mye oppmerksomhet. Men de siste årene har jeg blitt veldig glad i store smykker, statement smykker. Akkurat nå har jeg bare et par, men de jeg har elsker jeg. Mine favorittsmykker er et lilla smykke fra Claire's og et som minner meg litt om blomstermønster fra Shein, samt et helt plain sølvsmykke med evighetsmerke på.

Hva er din favoritt accessorie?


  2 kommentarer på "FLOWERY PURPLE"

Postet av: Markus Saunes
Aah dette var nydelig :)
30.07.2015, 18:45
URL: http://markussaunes.blogg.no
Postet av: Anette
kjempefine!

Ha en riktig fin kveld <3
30.07.2015, 21:12
URL: http://byanette.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits