NORGES FINESTE BY

I de neste innleggene blir det en del snakking om ferien jeg nettopp kom hjem fra. Jeg har så mye jeg vil fortelle og bilder å vise! Men med det er sagt, så kommer jeg bare til å fortelle i grove trekk ettersom det ville blitt altfor mye å ta for seg om jeg skulle fortalt om absolutt alt. Jeg jobber fremdeles med å sortere bilder osv. Totalt importerte jeg vel rundt 700 bilder i går kveld, så det er en del, kameraet var ikke med hver eneste dag, så jeg er litt nysgjerrig på hvor mange bilder det ville blitt om jeg alltid hatt med kamera. Haha! Første stopp på reisen var Halden og Allsang på Grensen!

Som jeg har fortalt tidligere, så elsker jeg Allsang på Grensen-programmet. Å se det på TV får meg alltid i godt humør, og jeg har vært i publikum to ganger før (2008 og 2011) og jeg så veldig frem til å få oppleve det igjen. Denne gangen var ikke værgudene på vår side og regnet høljet ned, men showet var fantastisk så det var absolutt verdt det. I sommer har jeg hatt veldig sansen for sanger av norske artister som Katastrofe og Alexandra Joner, så det var veldig gøy å se de live. Fikk også se Innertier, Zara Larsson, Smokie, Lissie og Ole Paus som var gjesteprogramleder. Alt i alt var det en fin kveld på tross av regnet!Før vi reiste fra Halden torsdag tok vi turen tilbake til festningen siden vi hadde så god tid. Det har vi gjort hver eneste gang vi har vært i Halden, så var det veldig gøy. Utsikten fra festningen er helt fantastisk! For å være helt ærlig så er Halden et av mine favorittsteder i Norge. Jeg har alltid likt meg der, og i mine øyne er Halden faktisk en av Norges fineste byer! 

  1 kommentarer på "NORGES FINESTE BY"

Postet av: Malin
Varmer hjertet til en haldenser når mennesker som besøker byen sier at det er så fint her. Håper du hadde det bra i Halden! :)
09.08.2015, 14:22
URL: http://malhalbje.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits