BILDER SIER MER ENN TUSEN ORD

Det er ingen tvil om at Side er et av mine absolutt favorittsteder. Det er tre dager siden vi kom hjem og helt siden da har jeg fundert over hva jeg skulle skrive om turen her på bloggen, men hodet mitt har vært helt tomt. Jeg har ikke fått ned et eneste ord, verken på laptopen eller på mobilnotatene mine som jeg ellers bruker til å skrive innlegg hvis det plutselig skulle dukke opp noe når jeg ikke har laptopen tilgjengelig. Det blir feil å kalle det skrivesperre, for det er det ikke. Ord har jeg nok av, men jeg føler at ingen passer til å beskrive oppholdet i Side, for det kan rett og slett ikke beskrives. Det er i hvert fall noe jeg synes er veldig vanskelig, for jeg trives så godt der og det er like gøy hver gang vi er der. Så i stedet for å bruke massevis av tid på noe jeg vet ikke kommer til å gå tenkte jeg å komme med en av de største klisjèene vi har, men som likevel ikke kunne vært mer sant - bilder sier mer enn tusen ord. Her er et lite bilderas fra uken min i Side:
-- -- --

There's no doubt that Side is one of my absolute favorite places. It's three days since we got home and since then I've been wondering what I should write about the trip here on my blog, but my head has been completely empty. I haven't been able to write a single word down. I don't want to call it a writer's block because that's not it. I have enough of words, but I still can't describe it because Side is such a lovely place and I love being there, and somehow that makes it hard for me to describe it. It's something I think you just have to experience to fully understand. So instead of spending a ton of time on trying to find usable words, I thought to come with one of the biggest clichès we have, but that still couldn't be more true - pictures say a thousand words. Here is a bunch of pictures from my week in Side:Hvor var du på ferie i år?


  1 kommentarer på "BILDER SIER MER ENN TUSEN ORD"

Postet av: Anette
Så fine bilder:)

Ha en riktig fin onsdag <3
12.08.2015, 00:45
URL: http://byanette.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits