FØRSTE SKOLEDAG

Hei dere! Det har vært ganske stille på bloggen de siste dagene, men jeg har hatt veldig lite å fortelle siden jeg stort sett bare har slappet av hjemme. I dag var min første skoledag på Høgskulen i Volda, eller i hvert fall min første dag på campus, ettersom den faktiske undervisningen ikke starter før på mandag. Det som først står for tur er fadderuka. Den begynte i dag med åpning av studieåret før det bar rett på informasjonsmøte for bachelorgraden i språk og litteratur og deretter for fordypningen i spesialiseringen man har valgt, som i mitt tilfelle er norsk siden det er det jeg har valgt å fordype meg i. Etter møtene var det rebusløp for fadderne og oss nye studenter. Det var veldig gøy!Når startet du på skolen og hvilken klasse går du i?


  3 kommentarer på "FØRSTE SKOLEDAG"

Postet av: Emilie-Therese
I år har jeg friår...
18.08.2015, 22:58
URL: http://emiliener.blogg.no
Postet av: Fin blogg!
Hei! Lurer veldig på hva brukernavnet ditt er på snapchat og instagram? Hadde vært gøy å få følge deg på andre steder en bloggen :-)
20.08.2015, 19:53
Postet av: Hanne Elisabeth
Fin blogg!: På Instagram heter jeg hanne_lia, men Snapchat ønsker jeg å holde privat :)
20.08.2015, 23:02
URL: http://hanneliiiisabeth.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits