SCRATCH MAP

Jeg aner faktisk ikke hvor lenge jeg har vært på utkikk etter et verdenskart, ei heller hvor mange ganger jeg har bestemt meg for å droppe det etter at det virket nærmest umulig å få tak i. Eller nei, jeg fant mange kart, men det var enten altfor stort eller altfor dyrt. MEN så kom jeg over dette, det er litt annerledes enn det jeg først hadde sett for meg, men jeg angrer overhodet ikke på at jeg kjøpte det - nemlig et scratch map! I utgangspunktet tenkte jeg et vanlig kart hvor jeg kunne markere stedene jeg har vært med tegnestifter, men på dette skraper man frem stedene man har vært som på et skrapelodd, og det er jo også sinnsykt kult! Kartet har jeg kjøpt på coolstuff.no og puttet i en hvit ramme slik at det holder seg lenger! Akkurat nå er det bare 7 land som er skrapt frem, men jeg gleder meg veldig til å skrape frem enda flere etterhvert :) 

Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden akkurat nå, hvor ville du dratt?


  3 kommentarer på "SCRATCH MAP"

Postet av: Tonje Pettersen
Så stilig ! :) Ville nok dratt på safari i Afrika eller en tur til Italia :)
01.09.2015, 13:56
URL: http://topee.blogg.no
Postet av: Kat
Så utrolig stilig kart! Selv vil jeg gjerne reise til Bali :D
01.09.2015, 14:23
URL: http://katslife.blogg.no/
Postet av: Anonym Blogger:-)
Jeg ville heller ha dratt til London, fordi det er sikkert fint utsikt, og godt å være der❤️
01.09.2015, 21:26
URL: http://fascinerendeting.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits