FYLL LIVET MED PERFEKTE ØYEBLIKK

I dag var jeg en liten tur i sentrum med mamma, og vi var innom gartneriet hvor de også har en liten avdeling med diverse pynteting. Der fikk jeg øye på et bilde som jeg bare måtte ha. Det er ikke så ofte at bilder med norske sitat faller i smak hos meg, men denne gangen gjorde det det, og det som står der er jo faktisk helt sant også. Det er ingen perfekte liv, men vi kan fylle livet med perfekte øyeblikk. Dette er et budskap jeg selv er veldig glad i. Det er ikke nødvendig å være perfekt, det er de små øyeblikkene som betyr noe. Dersom man gjør det beste ut av det man har, så er det mer enn godt nok. Nå la jeg faktisk også merke til at blåfargen på bildet matcher med blåfargen på det nye sengetøyet mitt, så kult! Hehe!

Hva er et perfekt øyeblikk for deg?


  0 kommentarer på "FYLL LIVET MED PERFEKTE ØYEBLIKK"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits