ET LITE LIVSTEGN

Nå er det altfor lenge siden sist jeg var innom her, men det blir vel ofte slik når man er student. Forrige uke hadde jeg min første uke som student på Høgskulen i Volda - med fire skoledager som varte fra 09:00-15:30. Da sier det seg kanskje litt selv at når jeg kom hjem var jeg ganske så redusert og brukte tiden til å slappe av etter at jeg hadde forberedt meg til forelesning dagen etter. Allerede på fredag fikk vi vår første oppgave og denne har jeg jobbet med i helgen, og nå begynner jeg endelig å se lyset i enden av tunnelen når det gjelder den. Det er veldig befriende ettersom neste oppgave kommer på torsdag, så får jeg slappet av litt mellom slagene. Håper alle har hatt en strålende mandag, vi snakkes snart!Hva har du gjort i det siste?


  0 kommentarer på "ET LITE LIVSTEGN"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits