WHAT DO YOU MEAN, WILDEST DREAMS?

Som mange av dere allerede vet så er Taylor Swift og Justin Bieber to av mine all time favorite artister, og i helgen gikk MTV Music Video Awards av staben. Begge var til stede på dette eventet. Taylor stakk av med flere priser, og Justin framførte hans nye låt What Do You Mean? Jeg hadde programmet på opptak slik at jeg også fikk sett det til tross for at showet gikk fra 02:00-05:00 norsk tid, og det var veldig gøy! Etter showet slapp både Taylor og Justin en musikkvideo. Taylor for sin sang Wildest Dreams som er på 1989-plata og Justin for nettopp What Do You Mean? som han opptrådte med. Jeg bare elsker når musikkvideoer forteller en historie, der det artisten synger og det man ser på skjermen samsvarer med hverandre, og det gjorde disse to videoene. Disse låtene har siden gått på repeat her hos meg, og jeg elsker dem!Hva synes du om sangene/videoene?

  0 kommentarer på "WHAT DO YOU MEAN, WILDEST DREAMS?"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Hanne og jeg er 19 år. Jeg kommer fra og bor i Herøy. Studerer Språk og litteratur ved Høgskulen i Volda. På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, outfits, foto, mote og andre ting som interesserer meg.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsing:
  • he-96@live.no

    Follow on Bloglovin
  • hits